Ontdek

Onze partners

Ze vertrouwen ons, zoeken kwaliteit en vakmanschap! 

Met en voor hen zijn enkel recepten ontwikkeld. 

Het zijn dezelde passies die ons drijven! 

Au comptoir de Margaux

« Au comptoir de Margaux » in Ouderghem, is een gastronomische winkel waar u brood en gebak kunt kopen. Margaux deed beroep op de beste vakmensen van het Brussels Gewest, tot grote vreugde van haar klanten. 
Onder zijn grote professionals in kwaliteit en uitmuntendheid is Yves Guns de belangrijkste partner die zijn broden aanbiedt die uitsleuitend van natuurlijk meel zijn gemaakt. 
Voor uw lunchpauzes biedt Margaux ook smakelijke sandwiches die ter plaatse worden bereid, met originele en huisgemaakte garnituren, zoals tonjin, verse kaas en limoen. 

Bike Me a Bread

Lekker uitslapen en heerlijk ontbijten met familie of vrienden?  Laat u door ons in de watten leggen. In het weekend bezorgen  wij met de fiets, verse warme broodjes tot bij u thuis. 

Bike me a bread. You’ll love weekend mornings !

Pistolet Original

Pistolet Original biedt een fijne keuze van verse pistolets gevuld met of vergezeld van lokale proucten en typisch Belgische recepten , “zelfgemaakt”…  américain préparé, gehakt met pickles, grijze garnale, witte kaas, radijs en uien, gouda en witlofsalade mayonaiseballetjes, bloedworstkurk of zelfs suggesties zoals gepaneerde kip of een warm recpt rechtstreeks uit onze keuken. e.

Een seizoenssalade, een keuze uit desserts, zoetigheden en dranken gemaakt in België vervolledigen ook ons gastronomisch menu. 

Mamy d'Pain

Ben je op zoek naar echt brood? Degene die smaak heeft en die minstens 48 uren versblijft? 
Dan bent u bij ons aan het goed adres!

Mamy d’Pain werd geboren in februari 2014.  Het was toen onmogelijk om in de buurt kwaliteitsbrood te vinden. 
Nathalie besloot om een oude bakkerij te heropenen. 

Voor haar was het vooral een kwestie van te streven naar kwaliteit. 
Dus waarom zou Mamy d’Pain geen beroep doen op een echte bekende bakker: Yves Guns. 

Mamy is best trots op haar assortiment van bakkerijproducten en boterkoeken. Geleidelijk sinds augustus 2020 heeft ze ook voor de heerlijke gebakken gekozen.

Geniet van uw bezoek aan de wereld van smaak en ambacht! 

Bro's Burger Kitchen

In Brussel en in Luik, heerlijke hamburgers. 

La Mie d'Ari

Gelegen in het hard van Sint-Pieters-Wouwe, (Brussel) met zijn groot terras, verwelkomt  “La Mie d’Ari” u van maandag tot vrijdag voor zijn lunch, met zijn seizoensmenu. 

Ari et Patrick zullen je graag gelukkig maken!

Don`t copy text!